Jafra

Het begon allemaal met een ideaal…

Jafra Cosmetics International is op 6 augustus 1956 opgericht in Malibu, Californië door het echtpaar Jan en Frank Day. De combinatie van hun namen werd de bedrijfsnaam. Het Jafra-idee is gebaseerd op Frank’s geloof in twee principes: het beste product, en een programma dat mensen aantrok en beloonde. Zij creëerden een bedrijf met een hart door te luisteren naar de wensen van iedereen die met het bedrijf te maken heeft. Op basis van dit idee geeft Jafra vrouwen met een gezin de kans geld te verdienen door vanuit huis te kunnen werken met hoogwaardige cosmeticaproducten. Hiervoor hebben ze een speciale formule ontwikkeld: het geven van workshops bij de mensen thuis, zodat deze persoonlijk advies over de producten kregen en de mogelijkheid hadden om de producten uit te proberen. Momenteel werken 500.000 consulenten in meer dan 22 landen voor het cosmeticaconcern. Sinds juni 2004 is Jafra Cosmetics International lid van de Vorwerk-groep, die meer dan 70 jaar ervaring in de directe verkoop heeft.

50 jaar ervaring in het ontwikkelen van cosmeticaproducten

De producten van Jafra zijn ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke kennis en de modernste technieken. Ze worden streng getest door onafhankelijke laboratoria om de werking te bewijzen en ons uitgangspunt ‘het beste voor de huid’ na te kunnen streven. Erkende dermatologen houden zorgvuldig toezicht op testprotocollen en -procedures om de kwaliteitszekerheid van de producten te waarborgen. Daarnaast testen marktonderzoeken met proefpanels de klanttevredenheid. Alle Jafra producten zijn klinisch getest op allergische reacties en irritaties, zonder dierenleed te veroorzaken.

Verander je leven met Jafra

Ik ben Marja Dorresteijn en sinds 1987 ben ik werkzaam bij Jafra Cosmetics International als zelfstandig consulente en district manager. Toen ik op een workshop benaderd werd om als consulente met Jafra te gaan werken was mijn eerste reactie: ‘advies geven aan een groep, dat is niets voor mij!’. Toch heb ik hiervoor gekozen, omdat ik daarin werd getraind. De vrijheid in dit werk sprak me erg aan: mijn eigen tijd indelen, waardoor ik genoeg tijd over houd voor mijn gezin, familie, vrienden, sport en hobby’s. Door deze stap te nemen ben ik persoonlijk gegroeid en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. De goede kwaliteit van de producten en het werken met mensen maakt het werk compleet. Dit werk doe ik nog steeds met veel plezier en passie. Het heeft mijn leven sindsdien verrijkt en veranderd.

Mijn vrijheid en eigen tijdsindeling vind ik één van de grootste voordelen van dit werk.